Dakopbouw grote steden

Grote steden zijn vaak vrij volgebouwd en er is weinig of geen plek om een aanbouw te plaatsen. Een ideale oplossing om extra extra vierkante meters woonoppervlak in uw huis te creëren in een grote stad als Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam is om een dakopbouw te plaatsen. Wist u dat u tot maar liefst 30% meer woonoppervlak kunt creëren zonder ruimte in te leveren op uw perceel? 

Lees artikel

Dakterras aanleggen

Naast aanbouw en verbouw aan uw woning of bedrijfspand mag Leenman Bouw zich met recht een specialist op het dak noemen. Een dakopbouw, nokverhoging, dakkapel of zelfs een dakterras aanleggen - niets is ons te gek.

Lees artikel

Dakopbouw plat dak

Het kan zijn dat u na verloop van jaren het gevoel heeft dat uw woning te klein is geworden. Wellicht wilt u een logeerkamer, een eigen kantoor of iets anders moois in uw huis. Indien u een woning met een plat dak heeft, zijn extra vierkante meters relatief makkelijk te realiseren door een dakopbouw plat dak. Hier leest u alles over een dakopbouw plat dak.

Lees artikel

Het verschil tussen een nokverhoging en een dakopbouw

Uitbouwen op de bovenste verdieping van uw huis is een ideale manier om meer woonruimte te creëren, zonder vierkante meters in te leveren op de tuin. Er zijn verschillende manieren om ruimte op uw dak te verwezenlijken. We vertellen u hier over het verschil dakopbouw en nokverhoging.

Lees artikel

Dakopbouw op garage

Een dakopbouw is een slimme manier om extra vierkante meters aan uw woning toe te voegen zonder in te leveren op uw tuin. Overweegt u een dakopbouw te nemen? Denk dan ook eens aan een dakopbouw op garage. Een garage zou namelijk zomaar eens de perfecte plek kunnen zijn voor uw dakopbouw.

Lees artikel

Vijf tips voor onderhoud van uw dakkapel

U heeft een dakkapel of overweegt er een op uw huis te laten bouwen? Lees hieronder dan alle voordelen en hands-on tips voor een goed onderhouden dakkapel. Zo kunt u langer genieten van uw dakkapel - en van de garantieperiode!

Lees artikel

Isolatiewaarden, wat is het en wat moet je hebben?

Of u nu aanbouwt, verbouwt of meer ruimte via uw dak wilt, het is van groot belang te kijken naar de isolatiewaarde van uw woning of aanbouw. Een goede isolatie kan namelijk een positief effect hebben op uw energieverbruik, wat goed is voor uw portemonnee én voor het milieu!

Lees artikel

Hoe snel wordt een dakopbouw geplaatst?

Met een dakopbouw haalt u met relatief weinig moeite en investering extra vierkante meters in huis, zonder daarbij in de leveren op uw tuin. Het laten plaatsen van een dakopbouw kan wellicht voelen als een grote onderneming, maar hoeft dat gelukkig niet te zijn!

Lees artikel

Wat is casco bouwen?

Veel bouwbedrijven bieden de mogelijkheid om een woning, aanbouw of dakopbouw casco op te leveren. Maar wat betekent dit eigenlijk? De vakmannen van Leenman Bouw zetten de voordelen van casco bouwen op een rijtje en geven tips.

Lees artikel

10 soorten gevelbekleding

Leenman Bouw is gespecialiseerd in dakopbouw, aanbouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand. Wij creëren voor u de woon- of werkomgeving die bij uw past. Bij elk project vinden wij het namelijk belangrijk het karakter van de woning of het bedrijfspand te behouden. Kent u alle mogelijkheden voor een mooie afwerking middels gevelbekleding?

Lees artikel