Hoe snel wordt een dakopbouw geplaatst?

Met een dakopbouw haalt u met relatief weinig moeite en investering extra vierkante meters in huis, zonder daarbij in de leveren op uw tuin. Het laten plaatsen van een dakopbouw kan wellicht voelen als een grote onderneming, maar hoeft dat gelukkig niet te zijn!

Lees artikel

Wat is casco bouwen?

Veel bouwbedrijven bieden de mogelijkheid om een woning, aanbouw of dakopbouw casco op te leveren. Maar wat betekent dit eigenlijk? De vakmannen van Leenman Bouw zetten de voordelen van casco bouwen op een rijtje en geven tips.

Lees artikel

10 soorten gevelbekleding

Leenman Bouw is gespecialiseerd in dakopbouw, aanbouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand. Wij creëren voor u de woon- of werkomgeving die bij uw past. Bij elk project vinden wij het namelijk belangrijk het karakter van de woning of het bedrijfspand te behouden. Kent u alle mogelijkheden voor een mooie afwerking middels gevelbekleding?

Lees artikel

Heeft u een vergunning nodig voor een dakkapel?

U heeft een eigen huis maar wilt wat extra ruimte creëren? Veel mensen kiezen in dat geval voor een dakkapel. Een dakkapel is een makkelijke manier om uw huis net dat beetje extra te geven. Maar heeft u een vergunning nodig voor een dakkapel?

Lees artikel

Wat is de invloed van een dakopbouw op mijn energielabel?

U wilt extra vierkante meters in uw woning maar niet inleveren op het oppervlakte van de tuin? Een dakopbouw is een geschikte oplossing. Een veelvoorkomende vraag bij het overwegen van een dakopbouw is: wat is de invloed van een dakopbouw op mijn energielabel?

Lees artikel

5 punten om aan te denken als u een aanbouw wilt

Voelt uw woning of kantoorpand aan de krappe kant? U kunt door middel van aan- of uitbouw genieten van extra vierkante meters bij uw privé- of bedrijfspand. Zo creëert u de woon- of werkomgeving die bij u past. Lees hier de 5 belangrijke punten van onze professionals.

Lees artikel

Houten of kunststof kozijnen, wat is het beste?

Voelt uw woning of bedrijfspand te klein? Door middel van aanbouw of verbouw geniet u van extra vierkante meters bij uw huis of zakelijke pand en creëert u de woon- of werkomgeving die bij u past. Kiest u voor uw project voor houten of kunststof kozijnen? 

Lees artikel

Heb je een vergunning nodig voor een dakopbouw?

Dakopbouw is een vorm van verbouwing waarbij u extra vierkante meters op de bovenste verdieping plaats. Een efficiënte manier om tot wel 30% meer woonoppervlak te creëren zonder in te leveren op de tuin! Maar heb je eigenlijk altijd een vergunning dakopbouw nodig?

Lees artikel

Natuurlijk lichtinval met een lichtstraat

Een uitbouw met een plat dak zorgt voor meer ruimte zodat uw huis meer vierkante meters thuis voor u biedt. Wat mensen soms vergeten is dat een uitbouw met een plat dak ook zorgt voor extra muur en minder lichtinval. Een lichtstraat is dan een perfecte oplossing! Lees hier waarom.

Lees artikel

Waarom wij duurzaam bouwen

Onze slogan is: Duurzaam Bouwen, Wonen, Werken. En dat is niet voor niets. In deze blog leggen we uit waarom we hiervoor kiezen en hoe we dat precies doen!

Lees artikel