Dakopbouw grote steden

Grote steden zijn vaak vrij volgebouwd en er is weinig of geen plek om een aanbouw te plaatsen. Een ideale oplossing om extra extra vierkante meters woonoppervlak in uw huis te creëren in een grote stad als Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam is om een dakopbouw te plaatsen.  Met een dakopbouw vindt er een verbouwing plaats waarmee u op het dak - dus de bovenste verdieping - een uitbreiding plaatst. Er zijn verschillende mogelijkheden om voor, zo goed als, elk dak een uitbreiding op de bovenste verdieping te kunnen verwezenlijken. Wist u dat u tot maar liefst 30% meer woonoppervlak kunt creëren zonder ruimte in te leveren op uw perceel? Wij staan ook voor u klaar bij dakopbouw Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Welke dakopbouw is geschikt voor mij?

Voor een dakopbouw Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn verschillende mogelijkheden. Zo zullen we bij een schuin dak vaak een dakkapel of nokverhoging plaatsen. In het geval van een plat dak kunnen we echt gaan voor een dakopbouw. Hierbij plaatsen we een kamer of soms wel een hele verdieping op het huis. Binnen deze verschillende vormen van uitbreiden kunt u ook nog kiezen tussen traditionele bouwvorm of bijvoorbeeld prefab. De mogelijkheden voor uw dakopbouw Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn eindeloos: ook in grote stad geven wij u graag professioneel advies.

Ons dakopbouw stappenplan

Ook bij een dakopbouw in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht werken wij volgens een transparant stappenplan zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Bovendien houden we daarnaast goed grip op de kosten van uw project!

  1. Vrijblijvend advies en offerte.
  2. Persoonlijke toelichting en akkoord.
  3. Wij zoeken voor u uit of u een vergunning nodig heeft en helpen u waar nodig bij het verkrijgen van deze vergunning.
  4. We plaatsen de dakopbouw*
  5. Oplevermoment: we lopen de uitgevoerde werkzaamheden samen met u kritisch na.
  6. Na oplevering kunt u bij ons terecht voor garantie, service en eventuele vragen.

*Wij maken een dakopbouw in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam bijna altijd prefab zodat u er het minst overlast van heeft. We kunnen hierbij de dakopbouw in 1 dag plaatsen en deze is dan direct waterdicht. Het timmeren duurt vervolgens nog een dag of twee.

Een dakopbouw Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam met Leenman Bouw

Leenman Bouw kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. We zijn bijzonder geïnteresseerd en gespecialiseerd in duurzaam bouwen, prefab bouwen en hebben een uitgebreid netwerk van bouwpartners. We kijken ernaar uit uw project met deskundigheid en enthousiasme aan te pakken. Meer weten over de mogelijkheden van een dakopbouw Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag een offerte aan.

Terug naar het overzicht