Dakopbouw op garage

Een dakopbouw is een slimme manier om extra vierkante meters aan uw woning toe te voegen zonder in te leveren op uw tuin. Overweegt u een dakopbouw te nemen? Denk dan ook eens aan een dakopbouw op garage. Een garage zou namelijk zomaar eens de perfecte plek kunnen zijn voor uw dakopbouw.

Voordelen dakopbouw op garage

Het uitbreiden van uw woning zonder in te leveren op uw tuin is natuurlijk ideaal. Maar wist u dat u met een dakopbouw op garage het woonoppervlak van de garage kunt verdubbelen? Hiermee creëert u in een klap een hobbykamer, opbergruimte, kantoor of logeerkamer: alles is mogelijk. Een garage bevindt zich vaak vlak naast het huis waardoor het ideaal is om de dakopbouw op garage te plaatsen zodat u ook via de bovenverdieping naar uw extra kamer kunt.

Kosten dakopbouw op garage

De kosten van een dakopbouw kunnen sterk variëren. Het hangt af van een aantal factoren:

  • Afmetingen
  • Manier van afwerken
  • Materiaalkeuze

Voordat u een project dakopbouw op garage op gang zet, is het goed rekening te houden met een aantal zaken. Zo zijn er speciale richtlijnen en voorschriften voor een dakopbouw op garage en dient u altijd een vergunning aan te vragen. Hou hierbij vooral rekening met uw planning: het aanvragen van een vergunning kan soms maanden duren. Hierbij is het vooral van belang dat u goed beslagen ten ijs komt. Een goede aannemer helpt u hierbij.

Een dakopbouw op garage met Leenman Bouw

De vakmannen van Leenman Bouw zitten al maar liefst 25 jaar in het vak en kijken ernaar uit uw project met deskundigheid en enthousiasme aan te pakken. We staan voor duurzaamheid, professionaliteit en een vindingrijke uitvoering van uw dakopbouw op garage. Meer weten over de mogelijkheden van een dakopbouw op garage? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag een offerte aan.

Terug naar het overzicht