Dakopbouw plat dak

Het kan zijn dat u na verloop van jaren het gevoel heeft dat uw woning te klein is geworden. Wellicht wilt u een logeerkamer, een eigen kantoor of iets anders moois in uw huis. Indien u een woning met een plat dak heeft, zijn extra vierkante meters relatief makkelijk te realiseren door een dakopbouw plat dak. Hier leest u alles over een dakopbouw plat dak.

Meer woonruimte met dakopbouw plat dak

Door een dakopbouw plat dak te laten bouwen kunt u meer dan 30% woonruimte bij uw huidige woning realiseren. Een dakopbouw plat dak kan bovenop uw woonhuis gebouwd worden, maar het is ook mogelijk deze op de garage te laten bouwen. Hier zijn wel extra richtlijnen aan verbonden. Het voordeel van een dakopbouw plat dak is dat een plat dak zich uitermate goed leent voor een opbouw. Hierdoor is het relatief makkelijk - en goedkoop - om extra vierkante meters te realiseren zonder in te leveren op uw tuin.

Tips voor een dakopbouw plat dak

Als ervaren aannemer van allerlei soorten aan- en verbouwprojecten weten wij alles over een dakopbouw plat dak. We geven u dan ook graag wat handige tips bij het realiseren van uw extra vierkante meters middels een dakopbouw.

  • Voer uw dakopbouw Duurzaam+ uit.

Een duurzame dakopbouw is beter voor het milieu en is uiteindelijke energie- en kostenbesparend voor u. Een win-win situatie.

  • Doe onderzoek naar een vergunning.

Soms is er geen vergunning nodig voor een dakopbouw. Laat u informeren wanneer u geen vergunning nodig heeft. Wij kunnen u tevens helpen met het in orde maken van het juiste papierwerk bij een aanvraag van een vergunning indien nodig.

  • Bouw zelf mee.

Indien u zelf handig bent of graag mee wilt bouwen aan uw uitbreiding dan staan wij daar positief tegenover! Wij staan garant voor een nauwe samenwerking waarbij uw inbreng altijd wordt gewaardeerd.

  • Bouw samen met uw buren.

Ga voordat u goed en wel begint met uw bouwproject eens met de buren om tafel. Zij worden graag op de hoogte gesteld van uw bouwplannen en willen wellicht zelf ook een dakopbouw op plat dak realiseren. In dat geval kunt u de kosten en inspanningen samen delen waardoor u voordeliger uit bent en samen kunt genieten van uw extra ruimte.

Dakopbouw plat dak met Leenman Bouw

Leenman Bouw kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. We zijn bijzonder geïnteresseerd en gespecialiseerd in duurzaam bouwen, prefab bouwen en hebben een uitgebreid netwerk van bouwpartners. Onze vaklieden pakken alle projecten professioneel op en staan garant voor een prettige, vindingrijke en gedegen uitvoering van uw project. Meer weten over de mogelijkheden van een dakopbouw plat dak? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag een offerte aan.

Terug naar het overzicht