Dakterras aanleggen

Naast aanbouw en verbouw aan uw woning of bedrijfspand mag Leenman Bouw zich met recht een specialist op het dak noemen. Een dakopbouw, nokverhoging, dakkapel of zelfs een dakterras aanleggen - niets is ons te gek.

U woont in een huis zonder tuin en wilt toch graag genieten van de zon? Misschien heeft u een bedrijfspand en zoekt u een private buitenruimte voor uw werknemers waar ze kunnen lunchen, vergaderen of roken. Een dakterras biedt vele mogelijkheden en voordelen om extra eigen buitenterrein te creëren. Vaak heeft u ook nog het voordeel dat u meer van de zon kunt genieten door de hoge ligging! Een dakterras is mogelijk op allerlei soorten daken: wij kunnen een dakterras aanleggen op oude huizen met houten daken, nieuwbouwwoningen met tunnelbouw en zelfs op daken die constructief geen terras kunnen dragen door middel van prefab elementen.

Tips voor uw project dakterras aanleggen

Als ervaren aannemer van allerlei soorten aan- en verbouwprojecten weten wij alles over een dakterras aanleggen. We geven u dan ook graag wat handige tips bij het aangaan van het project dakterras aanleggen.

  • Bespreek de mogelijkheden met een aannemer

Bekijk vooraf met een ervaren aannemer wat de mogelijkheden zijn van een dakterras op uw woning of pand. Deze aannemer kan u precies vertellen wat er mogelijk is en waar u uit kunt kiezen.

  • Vraag tijdig een vergunning aan

Als u bij de eerste mooie dagen begint met uw project dakterras aanleggen, dan zult u er niet het hele seizoen van kunnen genieten. Het aanvragen en verkrijgen van een vergunning kost veel tijd, begin daar dus al in de koude maanden mee zodat u meteen van start kunt als het mooier weer wordt.

  • Denk na over de afwerking van uw dakterras

In verband met het bijbehorende gewicht dat bij sommige materialen hoort komt het goed van pas van tevoren alvast na te denken over het soort afwerking wat u wilt zien. Gaat u voor tropisch hardhout? Zwevende tegels? Of heeft u een grintgrond voor ogen?

Dakterras aanleggen met Leenman Bouw

Leenman Bouw kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring. Met onze bijzondere interesse in duurzaam en prefab bouwen en een uitgebreid netwerk van bouwpartners, zien wij elke uitdaging tegemoet. Onze vaklieden pakken ook het aanleggen van uw dakterras professioneel op - ons team staat dan ook garant voor een prettige, vindingrijke en gedegen uitvoering van uw project. Meer weten over de mogelijkheden van een dakterras aanleggen? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag een offerte aan.

Terug naar het overzicht