Hoe snel wordt een dakopbouw geplaatst?

Met een dakopbouw haalt u met relatief weinig moeite en investering extra vierkante meters in huis, zonder daarbij in de leveren op uw tuin. Een ideale manier om uw huis net dat beetje extra te geven. Het laten plaatsen van een dakopbouw kan wellicht voelen als een grote onderneming maar hoeft dat gelukkig niet te zijn! Het plaatsen dakopbouw kan met de juiste planning en keuzes zo gepiept zijn.

De vergunning voor een dakopbouw

Het onderdeel van het project ‘plaatsen dakopbouw’ dat het meeste tijd kost, is het aanvragen van een vergunning. Als u in een keer de juiste documenten aanlevert en u uw aanvraag samen met een ervaren aannemer doet hoeft dat niet veel moeite te kosten. De lokale gemeente zal echter een aantal weken (meestal tussen 6 - 8 weken) de tijd hebben om uw aanvraag te beoordelen en een vergunning te verlenen. Om efficiënt met de tijd om te gaan, adviseren wij om in de tussentijd alvast te beginnen met plannen voor het plaatsen dakopbouw.

Plaatsen dakopbouw binnen een dag

Afhankelijk van de materiaalkeuze en de wensen van onze opdrachtgever, zijn wij in staat om in 1 dag het plaatsen dakopbouw te realiseren. We maken in onze werkplaats een houtskelet van de dakopbouw, zo kan hij helemaal prefab geplaatst worden. Hoe snel we het plaatsen dakopbouw kunnen realiseren hangt voornamelijk af van de materiaalkeuze. Wilt u een dakopbouw van steen? Dan kunnen wij dit niet binnen een dag realiseren - steen is een arbeidsintensief karwei. Bespreek met ons de mogelijkheden en wensen om te bekijken hoe snel wij uw dakopbouw kunnen plaatsen.

Een dakopbouw van Leenman Bouw

Een dakopbouw van Leenman Bouw kan zo geplaatst worden dat u er als opdrachtgever weinig omkijken naar heeft en tevens weinig last van heeft. In sommige gevallen zijn wij in staat uw dakopbouw zelfs binnen een dag te plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van een dakopbouw? Neem dan contact op met onze vaklieden voor een prettige, vindingrijke en gedegen uitvoering van uw plaatsing dakopbouw.

Terug naar het overzicht