Inrichting dakopbouw

Met een dakopbouw heb je vernieuwde extra vierkante meters in je huis! Deze nieuwe ruimte kun je op talloze manieren inrichten of gebruiken. Wellicht had je al een idee voor de inrichting dakopbouw voordat je de dakopbouw liet plaatsen. Lees hieronder 5 tips voor jouw inrichting dakopbouw!

  1. Wasruimte

Door je inrichting dakopbouw te gebruiken als wasruimte haal je de wasmachines weg uit het gedeelte van de woning waar je leeft. Hierdoor heb je minder last van de machine-geluiden en als je grote raampartijen of goed lichtinval hebt zal de zon je schone was snel drogen!

  1. Walk-in closet

De extra ruimte op je bovenste verdieping kan zich uitstekend lenen voor een walk-in closet. Zo kun je een van de wanden gebruiken als muurbedekkend schoenenrek. Of wat dacht je van een stropdassenrek onder het schuine raam?

  1. Master bedroom

Omdat een inrichting dakopbouw zich uitstekend leent om over het hele oppervlak van het huis een extra verdieping te plaatsen, leent de ruimte zich uitstekend voor een royale master bedroom. Denk je eens in: een kingsize bed onder de dakramen waardoor je de sterren kunt zien vanuit je bed?

  1. Rustkamer

Door een schuine afwerking en de ongetwijfeld mooie lichtinval op deze bovenste verdieping kun je deze extra kamer uitstekend gebruiken voor een rustkamer. Plaats een royale bank onder het schuine dak voor natuurlijk leeslicht voor je favoriete boek, of gebruik rustieke elementen voor een feng shui inrichting tijdens yoga- of meditatiesessies.

  1. Fitnessruimte

Een eigen in-huis gym neemt veel plek in - je wilt al snel een loopband of hometrainer en een ruimte voor je gewichten. Richt je dakopbouw in als fitnessruimte zodat je geen last hebt van de verwarming/temperatuur in de rest van de leefruimtes en geluidsoverlast.

Dakopbouw plaatsen met Leenman Bouw

Leenman Bouw kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring. Met onze bijzondere interesse in duurzaam en prefab bouwen en een uitgebreid netwerk van bouwpartners, zien wij elke uitdaging tegemoet. Onze vaklieden pakken ook het plaatsen van uw dakopbouw professioneel op - ons team staat dan ook garant voor een prettige, vindingrijke en gedegen uitvoering van uw project. Meer weten over de mogelijkheden van een dakopbouw plaatsen? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag een offerte aan.

Terug naar het overzicht